Швейцарські тонометри

Показано з 1 по 24 з 59 (всього 3 сторінок)

Швейцарські тонометри: точне вимірювання артеріального тиску

Серед широкого вибору медичного устаткування, представленого в аптеках, найбільшим попитом і довірою у досвідчених користувачів користуються тонометри, виробництва Швейцарії. Точність отриманих результатів, зручність користування, швидкість роботи і доступна вартість - ось, чим відрізняються прилади для вимірювання тиску від швейцарських компаній Rossmax, Dr.Frei і Microlife.

Сучасні технології від Rossmax

Тонометри цієї компанії цінуються за високу якість і точну надійну роботу. Свідченням цього є численні відгуки користувачів з усього світу та нагороди престижних міжнародних медичних організацій. Вимірювачі артеріального тиску цього бренду мають найвищий рівень точності, відповідний параметрам Британського гіпертонічного суспільства. Останні моделі мають додаткові функції, що дозволяють попередити можливі помилки, викликані стресом і фізичним навантаженням. А детектор нерегулярності пульсу дозволяє вчасно виявити нападу аритмії.

Dr.Frei - багаторічні традиції точності

Ця компанія знаходиться на ринку медичних приладів не дуже давно, при цьому впевнене займає лідируючі позиції вже більше 25 років. Під брендом Dr.Frei випускаються тонометри всіх типів: механічні, автоматичні, напівавтоматичні. Продукція розрахована на великий споживчий попит і тому в каталозі компанії представлені зовсім дешеві моделі з мінімумом функцій і прості в користуванні сучасні багатофункціональні тонометри. Устаткування, випущене під цим брендом, має привабливий дизайн, а висока точність вимірювань підтверджена численними клінічними випробуваннями. Більшість автоматичних моделей здатні визначати аритмію і запам'ятовувати попередні результати вимірів.

Microlife - лідер по випуску найбільш точних і доступних тонометрів

Цей швейцарський бренд є, мабуть, найвідомішим у світі. Зростанню його популярності сприяло винахід першого в світі компактного обладнання для виявлення миготливої ​​аритмії. Точність отриманих результатів забезпечується за рахунок аналізу трьох послідовних вимірювань. Компанія гарантує тривалий термін служби приладів, що випускаються, а численні відгуки підтверджують високу практичність тонометрів компанії Microlife.