Масажер для обличчя (гальваніка і вібрація) m9060 Gezatone

  • Код товару: m9060
  • Виробник: Gezatone
  • Країна: Франция Франція
  • Наявність: Немає в наявності
Ціна 915грн
Кількість
Доставка
Оплата
  • готівкою при отриманні
  • по реквізитам

visa mc privat

Косметичний прилад для масажу обличчя та догляду за ним Gezatone Vibroion m9060

Косметичний догляд за шкірою обличчя, шиї і декольте тепер виходить на новий, технологічний рівень! Провідний бренд у створенні побутових приладів для догляду за шкірою, Gezatone, представляє вам новий пристрій – апарат для зміцнення і омолодження, Vibroion m9060.

У чому полягає позитивний вплив приладу Гезатон Віброіон

У молодій шкірі, орієнтовно до 25-ти років, обмінні процеси збалансовані. Вся справа в правильному співвідношенні негативних і позитивних іонів, яке з плином часу і під впливом внутрішніх і зовнішніх несприятливих процесів змінюється. Такий дисбаланс призводить до того, що клітини з негативним зарядом переважають, загальмовуючи всі обмінні і повністю зупиняючи регенеративні процеси. Клітини стають слабшими і вразливими, синтез біологічних речовин сповільнюється або припиняється зовсім. Як результат-в'яла, зневоднена шкіра, недостатній тургор якої призводить до птозу і появи зморшок, а також пігментації і куперозу.

Вібраційний вплив на шкіру здатне активувати всі обмінні процеси як на клітинному, так і тканинному рівні. Регулярне, циклічне використання апарату Vibroion m9060 стимулює лімфоток, отже, сприяє виведенню токсинів і зменшення набряків. Поверхня обличчя після такого масажу стає більш пружною, клітини насичуються киснем і активними речовинами, поступово заповнюється дефіцит гіалуронової кислоти, а також еластину і колагену – ключових білкових «будівельних матеріалів», без яких зразкового тургору і тону навіть з використанням дорогих косметичних засобів, домогтися неможливо. 

Компактний і потужний апарат Гезатон Віброіон створює 6 000 рухів в хвилину-вібраційного впливу при такому діапазоні досить для м'якого, поступового відновлення шкіри без ризику її пошкодження. Всього за 3 хвилини в день вам вдасться привести шкіру обличчя до здорового, красивого стану, знизити вікові прояви у вигляді зморшок і в'ялості і створити фізіологічні та біологічні перешкоди для їх появи знову. Нормалізація всіх внутрішньоклітинних і мембранних процесів, насичення киснем, виведення токсинів і вільних радикалів – у ваших руках прилад, здатний всього за 10 хвилин в день вирішувати кілька основних естетичних проблем! 

3 функціональних можливості приладу Гезатон Vibroion m9060: процедури для краси і здоров'я шкіри

  1. Біострум. Дана методика є прекрасною альтернативою косметологічним процедурам в умовах кабінетів і клінік. Терапія біотоками-це техніка впливу не тільки на верхні покриви обличчя, шиї і декольте. М'які і безпечні струми проходять аж до жирової тканини і м'язів, синхронно впливаючи на внутрішні процеси і надаючи стійкий ліфтинг-ефект. Біотоки м'яко впливають на функціональну активність клітин, судин, м'язових волокон. Це-одна з кращих нехірургічних противікових технік, що підсилює вироблення колагену і еластину, усуває застійні явища, характерні для вікової шкіри, підвищує тургор і виводить токсини. Техніка відмінно впливає на роботу сальних залоз, нормалізує їх роботу і знижуючи вираженість локальних сухих або, навпаки, занадто жирних ділянок. 
  2. Іонізація. Постійний гальванічний струм, повністю безпечний для здоров'я, безпосередньо впливає на щільність іонів в клітинному і міжклітинному просторі. Внаслідок такого впливу здійснюється гідратація тканин, тобто насичення їх вологою. Покрив стає пружним, з приємним і достатнім для зменшення зморшок тонусом. Активація кровотоку і поліпшення лімфотоку сприяють зменшенню набрякових явищ, причому ефект від процедури – тривалий, а при регулярному використанні тримається кілька тижнів. Іонізація дозволяє знизити вираженість невеликих рубців і шрамів, вивести вільні радикали і токсини, а також доставити в тканини поживні речовини. Процедура дозволяє уповільнити процеси старіння, позитивно впливаючи на вираженість вікових станів: пігментацію, купероз, зморшки, нерівномірний колір обличчя та інше. Прямими показаннями є перераховані вище стану, а також почервоніння і вугровий висип в стадії ремісії.
  3. Вібрація і ліфтинг. Прилад відмінно підходить для підвищення пружності шкіри, втраченої з віком або внаслідок захворювань, станів. Т - подібна насадка, впливаючи на біологічні, так звані масажні лінії, нормалізує лімфо-і кровотік, активує регенеративні процеси, внаслідок чого усувається набряклість, мінімізуються птози (друге підборіддя, нависання верхньої повіки або опускання куточків губ), овал обличчя стає більш вираженим. Насичення клітин венозної, збагаченої киснем, кров'ю, сприяє поліпшенню відтінку і зниження пігментних і судинних проявів («зірочок» і «кіл» під очима). 

Поєднуючи тим чи іншим чином описані вище процедури (припустимо вільний порядок або застосування однієї з методик), вам вдасться домогтися видимих і тривалих результатів:

  • тон шкіри стає більш рівним, прояви комбінованих ділянок (сухих і з підвищеною жирністю) зменшуються;
  • мімічні зморшки в носогубних складках, навколо рота, в скроневій області стають менш вираженими – невеликі-розгладжуються повністю;
  • всі лінії овалу обличчя стають більш щільними і пружними, контури губ, брів і їх куточки піднімаються;
  • провисання шкіри в області підборіддя, набряклість проходять-тургор підвищується – і вираженість лінії нижньої щелепи стає більш явною;
  • зморшки і складки на декольте і шиї стають менш очевидними, а нормалізація обмінних і регенеративних процесів буде перешкоджати їх швидкій появі.

Особливості застосування Gezatone Vibroion m9060: рекомендації до використання і вказівки

Ефективність процедур самим прямим чином залежить і від підготовки до них, і від того, наскільки вірно ви дотримуєтеся рекомендацій виробника. Для зручності сприйняття і запам'ятовування нижче – кілька простих правил, дотримуючись яких вам вдасться домагатися найкращого результату як в розрізі кожної процедури, так і після повного циклу.

  • Ретельно очистіть шкіру перед сеансом. Скористайтеся звичними засобами для вмивання і демакіяжу, при необхідності зробіть легкий механічний пілінг м'яким засобом або гоммажем.
  • Нанесіть сироватку з негативно зарядженими частинками, це-основа кращого ефекту застосування пристрою Гезатон Віброіон m9060.
  • Для орієнтиру Використовуйте зображення-схеми в інструкції до апарату, що ілюструють руху в кожній зоні впливу.
  • Дотримуйтеся єдиного напрямку На кожній зоні-знизу-вгору. Це-вектор руху крові і лімфи, відповідно, таким чином ви посилите кровотік і виключіть застійні явища в оброблюваної області.
  • Протягом всього сеансу щільно притискайте електрод до шкіри, але так, щоб не відчувати дискомфорту. Рухатися слід від центральної частини обличчя в сторони, до периферії.
  • На кожній ділянці впливу необхідно тричі проводити Т-подібним електродом, а загальний час процедури не повинно перевищувати 10 хвилин. 

Заборонено використання апарату в умовах підвищеної вологості (ванні кімнати, сауна, лазня і т.д.). При тривалому простої слід витягти батарейки, оскільки їх окислення може привести до пошкодження пристрою. Після кожної процедури слід очистити поверхню електрода від забруднень. Використовуйте для цього м'яку, при необхідності, злегка зволожену тканину. 

Протипоказаннями для використання приладу є:

  • Пошкодження шкірних покривів, в тому числі алергічні прояви (кропив'янка, діатез), а також інфекційні та гнійні стани (акне);
  • Хронічні захворювання, в тому числі в гострій стадії (рекомендується консультація лікаря).

Зверніть увагу: на корпусі пристрою розташовані сенсорні контакти, які завжди повинні стикатися з поверхнею вашої шкіри. 

Купити апарат Gezatone (Жезатон) Vibroion m 9060 в Києві з доставкою по місту та відправкою в Одесу, Харків, Львів, Чернівці, Дніпро, Херсон, Чернігів, Черкаси, Суми, Ужгород, Луцьк, Івано-Франківськ, Полтаву та інші регіони України, ви можете оформивши замовлення на цій сторінці нашого сайту або зателефонувавши за телефоном 097-870-66-16.

Технічни характеристики приладу
Споживання струму 0,35 А
Вид використовуваного контактного сигналу Вібрація і токи
Джерела живлення 1,5 V, від батареї типу АА (в комплектацію апарату не входить)
Застосовується для (при) Загального поліпшення стану шкіри; зменшення зморшок; корекції овалу обличчя; поліпшення кольору шкіри
Можно використовувати на Шкірі обличчя і бюста
Виробник Gezatone
Гарантія 1 рік
Габаритні розміри 174 * 66 *40 мм
Маса 86 г
  • Масажер для обличчя (гальваніка і вібрація) m9060 Gezatone
  • Масажер для обличчя (гальваніка і вібрація) m9060 Gezatone
  • Масажер для обличчя (гальваніка і вібрація) m9060 Gezatone
  • Масажер для обличчя (гальваніка і вібрація) m9060 Gezatone
Відгуки (0)

Немає відгуків про цей товар. Будьте першим, хто залишить відгук

Залиште відгук: